Monday, April 4, 2011

TOMORROW IS A SCARY DAY

sok tiba la masanyer utk aku mmbebel dlm b.i
n utk dpt markah yg the best supaya aku bleh dpt bend 4
dlm exam muet sok
huhuhuhu

w/pun ni 2nd time aku sit exam ni
tapi rasa takutnyer sama mcm 1st time aku sit exam ni
but yg skang ni aku bleh rilex lagi la
coz aku dah ada experience mcm mna nak handle situasi muet ni
huhuhu

tadi aku practice kat sekolah mcm ok je
tapi ada gak la tiba2 blank
gler gelabah aku bla tiba2 je kpala otak ak blackout
n ak xtau langsung pe yg ak nak ckpkn
w/pun isi ak dah pnjang berjela-jela ak tulis
aku takut betul kalo bnda mcm ni jadi sok
hope xkn la jadi benda ni

ok arina just rilex ok
this is the 2nd time u did this test
last time u did quite well
so for tomorrow u must do it better
if not for what u sit this exam again if not for gain a better result
gud luck to me tomorrow

kepada kwn yg seangkatan dgn aku yg akan bertempur sok
aku wish gud luck kat korang
wat betul2 n jgn nervous sgt
kita doakan yg kiter sume akan berjaya sperti apa yg kita nak
k wish u all the best..

0 comments:

Post a Comment