Wednesday, April 13, 2011

TENSION PUNYA PASAL

hmm time aku update ni kpala otak aku memang dah xleh nk baca
ari ni aku ada last paper that is paper makro
punya la byk nk kna baca smpai tepu kepala otak aku
tapi aku habis la baca ke semua bab yg ckgu suh baca
tapi xtau la bleh ingt ke x
huhuhu

hmm disbbkn aku tension n nak release an tension aku ni
aku ngadap laptop aku n edit akunyer blog
klik sana,klik sini
cari skin blog kat website2 yg aku jumpa
n at last terhasil la blog aku yg skang ni
w/pun x segempak blog org len
tapi better la dari sblum ni an

aku wat sikit perubahan kat blog aku ni
supaya aku n korang x bosan tgk blog aku ni
w/pun aku tau memang x ramai nk baca blog aku ni
huhuhu

hmm ari jumaat ni akak aku akan dirisik oleh famili pakwe dia
hmm dah nak kawen dah akak aku ni
ok la umur dia pun dah memang patut kawen pun
nenek aku pun dah mengidam nak cicit
n adik aku dah bising2 nak anak buah
hehehe aku plak x kisah
yg penting akak aku happy

bila pikir akak aku akn dirisik pada umor dia 26 tahun
aku terpikir yg aku mungkin akan dirisik or menamatkn zaman single nnt
pada umor lg lmbat dari akak aku
even mak aku pun stuju n x bising kalo aku kawen lmbt
tapi sian kat kwn aku deventhera
u kena tunggu lama la kalo nk tgk anak i one day nnt
i janji nnt i dah pregnant n dah deliver i akan bagitau u
hope i still bleh contact u in the future
supaya i dpt tunaikn hajat u tu.
hehehe

aku x sngka yg kwn aku yg sorang tu nk sgt  tgk baby aku one day nnt
pelik2 la prmintaan dia
but  bagi aku tu satu honour la coz ada org brsungguh-sungguh nak tgk baby aku
w/pun kitorang baru kenal
hope one day aku dapat tunaikn permintaan dia
hehehehe

0 comments:

Post a Comment