Sunday, April 3, 2011

SUME ORANG BLEH BACA BLOG AKU EXCEPT DIA

sapa2 yg nk jadi follower aku or baca blog aku
aku xkisah n amat mengalu-alukan korang baca
but kepada sum1 ni je aku cuba rahsiakan blog aku ni
sapa????hmmm ada la.....

aku memang bagitau kat dia yg aku ada blog
but setiap kali dia mnx link blog aku
aku xkn bagi n sentiasa bagi alasan
luckily dia x pernah nak cuba cari blog aku ni
sejak dia aktif fb ni,aku pun xda la share blog aku kat fb
takut he's find out....bahayanyer....

aku xnk dia tau psl blog aku ni coz aku penah tulis psl dia
pasal pe yg aku rasa n x puas ati kat dia
aku xnk dia baca coz aku x snggup nk berdepan ngn kekecewaan dia nanti
aku dah kawan ngn dia lama
sangat2 lama
kalo dia baca n feel disappoint aku xtau mcm mna nk hadapinyer
xtau nk bagi alasan apa n xtau nk ckp apa kat dia nnt

so better dia xtau blog aku ni
lagi senang ati aku
hope dia xkn tau sampai la kalo aku trbuka ati nk bagitau dia pasal blog  aku ni...
huhuhuhu

0 comments:

Post a Comment