Friday, April 22, 2011

result ujian bulanan

result aku kali ni nak kata gempak xda la
based on entry ak sblum ni
2 paper aku dah jahanam
2 paper lagi gila2 ok
perbezaan markah n pointer utk 2-2 paper tu memang jauh gler la
bak kata org bagai langit ngn bumi
hahahaha


tapi pointer aku cecah gak 3.00
tepat 3.00,xda lbey xda kurang
huhuhuhu
markah aku pun agak cantik gak
2 paper = 40%
2 paper lagi =86%
cantik an no.nyer...
hahaha sng betul nak ingat markah tu an


hmm nak achived pe yg aku dpt ni memang la susah
tapi nk maintain an result tu lagi la susah
ye la kalo exam depan menurun plak result x ke sakit ati
n pe plak la ckgu ckp nnt an
so nk kna maintain kna la rajin
huhuhuhu


dah habis exam bulanan ada plak exam mid year yg around the corner je
ye la besenyer lpas exam an mood nk baca buku tu an xda
blum puas nk duduk2,golek2
dah kna prepare plak utk mid year exam
perh gler pack jadual harian
hahaha
arina jgn mls2...study jgn x study
hehehehe

0 comments:

Post a Comment