Wednesday, April 6, 2011

MY LIFE BEGIN AT 18

bagi aku,aku mula rasa seronok jadi teenager bila aku dah 18
before this aku rasa idup aku bese je
ari2 ngn rutin yg sama n hanya bleh wat benda yg sama je
bila aku dah 18 baru aku rasa ada kelainannyer dlm idup aku ni

sebab apa aku kata life aku begin at 18
coz bila dah 18 aku dah bleh drive
n bleh hangout ngn kwn2 aku bila2 masa yg aku nak asalkan ada kreta time tu
bila dah bleh drive ni panjang la kaki aku nak berjalan
tapi kalo malas xda la aku kuar

idop aku bertambah fun bila parents aku adiahkan aku lappy
hmm my own lappy
x ke syok tu??
memang smart n fun sgt2 la
kadang2 almost 24 hours aku terperap dlm bilik duk depan lappy ni
hmmm but setiap apa yg kiter terima ada harganyer yg perlu kiter bayar
i always remember that


hmm lagi satu bila aku rasa life aku much more fun when turn 18
coz aku jumpa kwn2 yg giler2 fun n sweet sekitar aku
kira skang dah jadi antara kwn2 yg paling rapat la dlm idop aku
dengan kehadiran dorang memang bertambah fun la life aku
hope the friendship will last untill forever


so memang ternyata la aku rasa life aku skang much more better than before
bcoz of those reasons
hope it will be even better in the future
amiinnn....

0 comments:

Post a Comment