Sunday, April 17, 2011

hmmm....

ok entry lepas trpaksa aku delete atas sbb2 yg tertentu
hmm nk wat mcm mna citer yg aku citer dah menyentuh hal2 keluarga
ceeehhhh mcm la dah wat kesalahan besar sgt....
ok lupakn about entry aku yg lepas
n baca akunyer entry yg baru
hehehehe


hari ni nth apa malang la nasib aku
aku x trjatuh,xtrgolek or x terlanggar pape
bahu aku leh sakit
gler2 sakit
even aku tgh tulis entry ni pun tgh sakit sgt2 ni
xtau la apa puncanyer
bahu ak sakit time kat tmpt tusyen ekon tadi
lagi 10 minutes nak balik tiba2 trasa sakit


aku ingtkn kejap je la sakitnyer
rupanyer melarat smpai sekarang
n sakit tu dah beralih ke lengan plak
masalah tul la
even dah suh adik aku sapukn minyak pun x jalan gak


ni aku rasa masuk angin la bahu aku ni
tu sakit manjang je tu
kat tmpt tusyen tu aku xtau la nk ckp mcm mna
sume student kat situ darah sejuk ke
air-cond gler2 sejuk diorang leh rilex aje
aku ni dah terketar2 dek sejuknyer aircond
dah la pagi2 buta lagi
bukak aircond yg paling rendah suhu eh
aku rasa tu la puncanyer...huhuhu


masa time sakit sgt2 siang tadi
aku rasa mcm nk demam je
but dlm ati jgn la demam coz sok an nk skewl
aku xnk ponteng skewl sok
ak nk wat rekod yg tahun ni aku nk kdtgn aku full
kalo ada btul2 hal urgent so trpaksa la ak ponteng
wat masa ni kehadiran aku full auw
xda lagi ari yg aku ponteng
ceeewaaah...gempak x????
hehehe


lagi satu aku ni xska missed class
especially kalo ada class yg ckgu suh salin nota
aku xska tertinggal nota n nk pinjam2 dari kwn aku
aku xska mcm tu,xtau la knp
n aku xska kalo notes aku x lengkap
n smpai kena pinjam2 ngn kwn aku n kena salin balik
ish x ska la saya


bukan la aku nk poyo yg aku ni rajin la dtg sekolah
tapi dah tu cara aku
aku pun xleh nk wat pape
so sapa2 yg baca jgn la slah sangka or wat spekulasi yg bukan2 lak yer...

0 comments:

Post a Comment