Thursday, April 28, 2011

fasilitator

aku jadi fasi...
nak gelak guling2 aku dgr berita ni dari org kuat MPP
ak rasa nk gelak guling2 coz aku rasa layak ke aku ni jadi fasi utk dak2 junior nnt
time mnggu orientasi nnti
nth pe la biro2 mpp ni nmpk kat aku smpai suh aku jd fasi nnt
aku tau la korang x ckup budak utk jadi fasi
tapi cari la dak yg betul2 layak utk jadi fasi
tgk saiz aku ni...kot nnt dak2 junior tu buli aku ke nnt
x ke susah nnt...aku admit la yg saiz aku ni kecik..
kwn2 aku pun slalu ckp
huhuhuhu

tapi kecik jgn disangka lemah
hmm korang dah pilih aku jadi fasi an
hah mati la dak2 junior ni aku keje an
kalo ada yg nanges aku xtau
ceh bajet mcm la garang sgt an aku ni
tapi dah jd fasi an kna la tunjuk tegas dpn adik2 yg baru masuk ni
baru la diorang sedar sapa kitorang kat sekolah tu
ceh ni bajet mcm ada kongsi gelap je kat sekolah tu
hahaha

lagi satu knp aku trkejut bla diorang kata aku jd fasi
coz aku ni x trlibat pape pun ngn mpp
jadi ketua biro pun x apatah lagi jadi ahli2 biro
so aku xtau pape pun psl prancangan diorang utk mnggu orientasi nnti
then suddenly 'arina,ko jadi fasi eh nnt'
aku pun mcm 'hah jd fasi...apasal plak???'
'coz x ckup org utk jadi fasi,lagi pun ko ada ciri2 kpimpinan aku tgk'
kenyataan paling lawak kot penah aku dgr...
nth bla nth dia tgk aku memimpin pun aku xtau
kalo pimpin nenek aku penah la

tapi xpa aku akan trima this task as a challenge
nak tgk aku memimpin an
kiter tgk nnt ciri2 kepimpinan aku akan diserlahkan nanti
ceh azam tinggi betul...
k wish me luck k utk pimpin dak2 lower 9 mei nnt
to dak2 junior habis la korang seminggu tu nnt...
hahahahaha

0 comments:

Post a Comment