Saturday, April 2, 2011

BULAN PALING BUSY

bulan 4 ni aku rasa bulan paling busy stakat ni...
1st dah la busy ngn exam muet speaking yg akan berlangsung 5 aribulan ni
pastu kena face monthly test plak pada 11 until 13 april
aku dah la cuak nk exam speaking muet ni
nak kena prepara mcm2 utk test ni
pastu kna prepare tuk monthly test plak
gler nak pecah kpala otak

dah habis exam speaking nak kena prepare utk writing test plak
at the same time kna prepare utk ujian bulanan
dgn mcm2 yg nak kna prepare hope aku bley handle sume ni
i hope everything goes just the way that i plan n i target

ujian bulanan ni aku kna wat btul2
ujian lepas result aku gler2 turun
aku tgk result aku sndri pun aku kecewa
plus komen2 cikgu yg tanya knp result aku drop sampai mcm tu skali
so utk exam kali ni aku kna buktikan kat cikgu yg aku ni konsisten blajar
kalo jatuh lagi memang nahas la aku ngn cikgu
1st kna tahan malu
2nd kena tahan telinga dgr soalan cepu emas dari cikgu n nasihat2 berguna cikgu kpd aku
hope aku dpt result yg aku harapkan utk ujian kali ni

WISH ME LUCK OK!!!!!THANX!!!!!

0 comments:

Post a Comment