Friday, April 29, 2011

banyaknyer

cepat je an masa berlalu
alih2 dah nk mid year exam
lagi seminggu plak tu
nak pecah kepala aku pikir an byknyer nk kena baca
tu baru pikir je 
belum baca lagi
huhuhuhu

but exam kali ni more interesting
coz aku wat bet ngn ecah
sapa pointer lagi tinggi org tu akan dibelanja oleh org yg pointer rendah
kitorang target 3.00 ke atas
tapi kalo salah seorang dari kitorang x capai 3.00
tapi beza pointer ada
so tunggu je la slah sorang kena kuar duit

yang bagi idea bet ni pun ecah
dia nak kasi semangat kat diri kitorang supaya rajin study
aku ni pun ikutkan je la
n rasa idea dia mcm best je
so why not kitorang try an

hope pe yg kitorang target kitorang dpt capai nnt
n be ready ecah....
siap an duit utk blanja arina tgk wyg n makan
hehehehe

0 comments:

Post a Comment