Saturday, April 9, 2011

ICE - CREAM

tjuk enty aku kali ni pasal ice cream
sume org suka mkn ice cream
aku pun sama tapi xda la slalu mkn benda alah tu
but smlm tiba2 tekak aku nk mkn benda tu

pada petang smlm sesudah aku mandi
tiba2 lalu la apek jual icecream walls kat dpn umah aku
aku yg giler2 teringin sgt nk mkn benda tu cpt2 kuar umah tahan apek tu
pastu masuk dlm umah amik uwit rm10

hmm gi kat apek tu pilih la eskrem yg aku rasa nk mkn
hmm aku beli ada la dlm 5 btg eskrem
masuk umah simpan eskrem tu n mkn sbatang
habis sebatang mkn lagi sebatang
habis lagi mkn lagi satu
aku kira 3x la aku mkn icecream berturut-turut pada ptg tu jugak
mlmnyer bantai perut aku sakit
ye la dah buang tabiat mkn smpai 3 btg eskrem skali

pagi tadi pun aku sarapan ngn icecream
habis sbtg mkn lagi
last aku mkn tadi ialah eskrem cornetto
giler betul aku mkn eskrem
xpa la bukan selalu pun
kadang2 sebulan sekali je
hehehe

exam skang nak dekat
aku ada masalah kalo nak study ptg
mesti ngntok
kalo mlm masa terhad plak
so mcm mna nk wat
ada pape suggestion x???
buntu ni...byk lagi bnda kna baca

sok dah mula klas eko kat stad
takutnyer
hope sumeryer ok
mula aku ingt xnk join klas ni
but aku pikir2 balik eko aku bukannyer strong sgt
so beh bek amik extra klas
mna tau akn bawa prubahan nanti kan
hmm hope2 mcm tu la....

0 comments:

Post a Comment