Saturday, March 19, 2011

WIFI KAT UMAH JAHANAM

masa aku tgh post entry ni aku kat mcd
dtg pagi2 buta breakfast kat sini semata-mata nk on9
ye  r dah tenet kat umah dah jahanam nk wat mcm mna an
dari aku gi CC beh bek aku dtg sini mkn2 n on9
lagi berbaloi...

skang ni baru puku 9.30 tapi mcd dah pack ngn org
popular gak mcd ni ye pagi2
sume org nk breakfast kat sini
nasib bek aku dtg awal pagi
xda la awal sgt
about 8 lbey mcm tu la
hehehehe

sementara nk tunggu tenet kat umah aku ok
aku trpaksa la mrayau utk on9
nasib bek lappy aku selamat drpd bencana
kalo x menangis 30 mlm aku
huhuhuhu

tenet aku jahanam coz kna petir ari tu
kitorang lupa nk tutup suis wifi
tau2 je dah dgr bunyi meletup
nasib bek lappy aku awal2 dah off suisnyer
kalo x arwah jugak la
n melalak la aku ari2
huhuhu

so for the time being memang aku jarang update la blog ak ni
nak wat mcm mna dah keadaan x mngizinkan
so sampai bertemu lagi la eh
k daaa....

0 comments:

Post a Comment