Friday, March 11, 2011

TAKE ADVANTAGE

nmpak sgt la ko suka amik kesempatan atas kebaikan ak kat ko
ko memang hnya nk gunakn aku je
memang tepat keputusan aku nk jauhkn diri aku dari ko
memang dah tiba msanyer  aku jauhkn diri aku dari ko

ko minx mcm2 dari aku  tapi ko x bagi ak pape jaminan pun yg ko akn stay ngn aku
ko hnya text ak hnya just nk release tension ko je an
bla ak xnk msj ngn ko about that stuff ko xnk msj
memang sah ko hanya take advantage je kat aku ni

pas ni ko xnk kol ak or text aku pun ak dah x kisah
hidup aku lebih gembira bla ko wat mcm tu
xda langsung gangguan dari ko
ko memang useless la
thanx auw kalo ko xnk contact aku lg
aku lg suka

skang ni aku memang malas nk lyn ko
kalo ko text pun ak layan nk x nk je
ikut ati ak xnk lyn ko langsung
tapi aku pk ko kwn lama ak so ak xnk la rosakkan hbungn kwn an
thanx la coz dah biarkan aku idop ngn aman n damai

thanx a lot..........

0 comments:

Post a Comment