Monday, March 28, 2011

SEDIHNYER....

hmmm sedih ke????
sedih la gak...
walaupun x banyak...
huhuhu

citernyer begini
aku dah kena reject walaupun x bgtau orang tu pun
hebat x???
huhuhu
sebab aku tau jawapan dia la aku xbgtau...
hehehe
kalo bagitau lagi la aku sedey + segan gler2
huhuhuhu

memang habit aku kalo crush kat sum1 x bgtau sum1 tu pun
pendamkan je la...
sampai la rasa tu ilang sendiri...
dah bertahun2 aku idup mcm ni
so far okay je
xda bwk pape masalah pun
cuma kadang2 sakit gak la...
tapi bak kata org
alah bisa tegal biasa
so lama2 dah biasa la...

hmm rasanyer tu je la yg aku nak bebelkn utk kali ni
len kali update lagi kalo ada new story
kalo ada yg nk baca,thanx
kalo xnk tutup je blog aku ni...
sekian terima kasih :-)

0 comments:

Post a Comment