Monday, March 14, 2011

RISAU PENYAKIT LAMA DATANG KEMBALI

aku risau coz penyakit lama aku dtg balik
xda la teruk mana sakit tu
just kadang2 rasa x selesa n geram je bila sakit tu occur
aku xtau la ada ke x ubat utk sakit aku ni
huhuhu

sakit aku ni ialah lepas mkn aku automatik rasa nk muntah
kalo ak bleh handle x muntah la
but kalo x segala benda yg aku mkn tu akan kuar balik
membazir masa n mknn je aku ni an
but benda ni beyond akunyer control

aku mula kena penyakit ni sejak ak form 4
but pastu dah elok dah
lepas aku mkn aku x rasa nk muntah
but lately ni sakit ni datang balik
aku pun xtau mcm mna nk overcome masalah ni

aku pun takut nk mkn kadang2
tapi dah lapar mkn je la
masa aku kat PICC ari tu
lepas lunch aku nk muntah
but x kuar la isi perut aku tu
kwn aku dah bising dah kata aku ni membazir
but nk wat mcm mna bnda tu bukannyer aku leh kawal

kadang2 aku rasa ok gak kna penyakit mcm ni
salah satu cara nk kurus badan
ye la org len kalo nk kurus paksa diri nk muntah an
but aku automatik nk muntah
gler gempak an...huhuhu

tapi aku nk benda ni hilang
aku takut sakit ni akan bawa mudarat kat diri aku
hope sakit ni will be over soon
tapi takut over dlm tempoh sekejap je
nnt dia dtg balik
ish pening aku pikir

aku hope korang doa2kan la supaya sakit ni ilang k
thanx........

0 comments:

Post a Comment