Wednesday, March 9, 2011

PELIK DAN KELIRU

dari tajuk entry ak kali ni aku betul2 pelik n keliru...
aku pelik coz dulu x penah2 dia nak merajuk
tapi lately ni slalu plak nk merajuk ngn aku
n kerap plak dia contact aku

aku skang ni agak malas nk layan dia
coz aku cuba jauhkan diri aku dari dia
aku xnk dia amik kesempatan kat aku lg
aku dah xtahan dah ngn sume tu...huhuhu

yesterday dia ada call ak but aku x angkat
coz aku dah tido n aku betul2 ngntok time tu
ari ni dia call ak tanya knp x answer call dia
aku jwb dah tido n he said knp x reply text dia pagi tu
aku bagitau kat dia yg aku x reply text dia coz dah tdo

aku pelik la bila dia ckp mcm tu
coz selama ni aku x bagitau pun aku dah tdo the next morning dia x kisah pun
knp sekarang baru nk complaint
ish pelik2....amat mengelirukan...

ni la situasi yg selalu sgt jadi kat aku
bila nk lari dari sumone
mesti xdpt..
ada je kekangan yg datang
aku pun kadang2 sampai nek pening nk handle this situation

selagi aku mampu hadapi situasi ni selagi tu aku akan bertahan
tapi x tau la sampai bila????
huhuhuhu
biar masa yg tentukan....

0 comments:

Post a Comment