Thursday, March 31, 2011

PANTANG KALO ORANG DAH USIK FAMILY AKU

ni citer kire sambungn dari entry aku yg pasal minah pangai mcm ****
minah ni betul2 dah melampau auw
lagi kiter diam lagi la mulut dia memekak mcm buntut ayam
ngutuk sibling aku n dah babitkan bapak aku plak
sampai sebut2 bapak aku,memang BITCH la betina ni

dah la mengata n mngutuk sibling aku
x cukup ngn tu wat fitnah plak lagi tu
ish ko ni memang sengaja nak cari dosa n at the same nk cari pahala an
saja la nk wat proses prtukaran dosa ngn pahala kat sini an
x psal2 aku tulis pasal ko kat sini pun dpt dosa gak
xpa la kita saling tukar2 la eh

ok ayat kat blog ko memang gempak habis la
ayat memang ko nak cari nahas ngn family aku an
aku xtau la pehal ko xpuas ati ngn sibling aku
fitnah ko memang bleh wat ko terus ke neraka la
orang kalo x usik ko,jgn gatal nak cari masalah ngn orang len
orang mcm ko ni dah byk la aku jumpa
n dah byk kali aku handle la

hmm kat blog ko konon x bagi  kitorang copy la pe yg ko tulis
ko ingt kitorang ni bodoh ke xtau i.t
sume penulisan ko kat blog tu kitorang dah copy auw
kalo aku failkan saman malu kat ko sure aku menang
coz yg starternyer ko so sure2 la kitorang menang w/pun ko x mention nama
pasni kalo ko nk wat citer bagai aku just tunjuk je penulisan blog ko tu
org akan tau n bley nilai sapa betul  n sapa salah

aku nak pesan kat orang2 di luar sana
kalo berdepan ngn kes mcm ni
jgn lupa copy apa2 penulisan yg mengaibkan diri kita or family kita
spaya nnt kbenaran bley ditegakkan
dan org yg bersalah x terlepas mcm tu je
ok sekian sahaja dari aku...

0 comments:

Post a Comment