Tuesday, March 1, 2011

LUCKY ME

hmm ari ni luck ak bek kot
ari ni aku kna present keje sejarah
tajuknyer pembaharuan yg dilakukan oleh Umar al-khattab
hmm tajuk ni gler panjang n notes yg aku wat pun panjang
huhuhu

notes yg aku wat ada la kat 6 m/s
sampai nak putus nafas aku baca
lgpun aku ada tmbah notes sikit2 yg kwn2 aku xda
aku x sdiakan dlm notes yg aku wat
aku just baca je utk dorang
kalo diorang nk extra notes tu pndai2 la jumpa aku eh
hehehe

yang aku nak ckp aku lucky td coz ckgu x bnyk complaint psl presentation ak
nasib bek xda dpt comment yg mnyakitkan ati
hehehe
b4 present tu aku memang dah takut dah kalo2 kna comment truk2 ngn cikgu nnt
tp sumenyer ok n aku dpt jwb soalan yg kwn2 aku tanya
siap aku offer suh diorang tanya auw
hehehe
w/pun ak jwb agak tergagap tp ak cba jwb gak soalan2 diorang
always try my best...
hehehe

tapi ada satu masalah presentation td
msalahnyer bnyk sgt typing error
huhuhu
b4 aku start present ak dah appologize kat kwn2 aku dlu
about the typing error
gler bnyk auw
huhuhu
tp ok je la coz diorang amat bijak utk memahami kesalahan tu

next time bla ak type ak kna make sure xda kesalahan typing
xkn la asyik nk ulang kesalahan yg sama kan
hehehe
malu auw
huhuhuhu  :-(

0 comments:

Post a Comment