Saturday, March 12, 2011

HAVING FUN...WEEE

fun hangout with buddies
tgk wayang,jalan2 n mkn2 sambil tmbah dosa gak
huhuhu...apa la kitorng ni...
memang dah xda keje btul
w/pun bertiga je but it's still fun
bertiga x semestinyer x seronok kalo kuar an...hehehe

tadi kitorang tgk citer big momma's
mula2 aku xnk tgk citer ni coz ak ingt mcm x best je
but my buddies nk tgk sgt citer ni n time tu dah xda citer best pun yg ada
so nk xnk ak tgk la gak
citer ni pun kira best gak la
gler2 funny n nk pecah perut gak la dek ketawa
kira berbaloi la tgk citer ni
aku rsa x mmbazir duit n masa aku tgk citer ni
hehehehe

 so funny citer ni....

tadi pun aku n kwn aku nk cari present
aku cari present utk family ak but kwn ak cari present utk kwn dia
nk pilih adiah pun masih lg dgn niat nk kutuk org kwn aku tu
nth apa2 nth
nasib bek dia listen pndpt kitorang n x bli adiah yg mungkin akan menyinggung ati kwn dia
len kali nk beli adiah tu ingt2 la n amik kira perasaan org auw
jgn men beli je...

one more thing
aku seronok sgt coz ak dpt drive dgn aman
best giler dpt drive arini
n tadi pun x jadi pape prkara yg x diingini
alhamdulillah
coz selamat pegi n selamat sampai
but aku rsa kalo buddy ak yg lg sorang tu ikut
maybe dia akan kna heartattack kot
coz time ak nk antar ecah ak ikut jln kat COTT tu
ak agak tension la kreta dpn bwk slow sgt
dah la nk cpt ni
ak dgn agk beraninyer gi potong kreta ni kat selekoh
memang danger gler la
nasib bek kat dpn xda kreta n nsib bek ak btul2 pecut time tu
lucky you didn't follow us

 w/pun kitorang kuar bertiga tadi yg jarang kitorang lakukan
but still fun
there's a different but not a bad thing for us
even bertiga kitorang bleh seronok gak
so don't worry about us n kitorang maafkn ko

ni ada sikit bingkisan utk korang tatap
gmbar kitorang hangout
 disebabkan kesuntukan masa snap dlm kreta je la..huhuhu

baeknyer pose helmi ....hehehe
 
kalo pic ni mcm pelik je...tu helmi yg snap...
 
jgn pelik kalo gmbar ni nmpk mcm missing...hehehe
 
 

0 comments:

Post a Comment