Wednesday, March 30, 2011

EXAM MUET AROUND THE CORNER

jantung aku mcm nak meletup bila aku pikir an exam muet
minggu depan exam speaking
giler gementar aku coz aku paling lemah speaking
kalo reading,writing n listening tu agak excellant gak la...
huhuhu,prasan je lebih aku ni...

this is the 2nd time i'm sit for this exam
1st time dpt bend 3 je
lagi 4 markah nak bend 4 gler sakit ati n kecewa aku
so that's why aku resit exam ni untuk achive bend 4
aku hope 2nd time ni aku berjaya la
doakan aku eh.... : )

ari ni essay kitorang kena comment
essay yg kena komen adalah essay dak2 yg 1 group wat group discussion ari tu
termasuk la essay aku
essay aku xda la teruk sgt kena comment
just teacher tegur yg vocab aku memang jahanam
i admit that my vocab is very poor
dah tau tapi xnk cuba nk improve
sengal tul ko arina..
huhuhu
bukan aku xnk improve but aku rasa vocab tu memang susah sgt nak ingt
kelam kabut la bila aku tulis essay

kawan aku gler ilang semangat dia coz essay dia teacher comment agak harsh jugak la
teacher siap fotokopi essay dia utk di jadikan contoh kepada kitorang lagi
chill la friend...nanti exam wat betul2 auw
ko tu bukan xleh wat,malas je lbey...
perbaiki tulisan ok...hehehe : )

aku hope that sume kawan2 aku yg sit for this exam akan wat dgn excellant
n diorang dapat bend yg diorang idamkan
INSYAALLAH...

0 comments:

Post a Comment