Tuesday, March 29, 2011

CERITA MINAH PANGAI MACAM ****

citer ni bukan pasal aku auw...
n bukan aku yg kena palat ngn pompuan ni
but darah daging aku yg kena palat ngn pompuan ni..

citernyer begini...
pompuan yg pangai mcm **** ni mula2 berkawan baek ngn sibling aku
dah lama dah...ada la kat 3 tahun...
but tiba2 tahun ni plak pompuan **** ni tunjuk an pangai dia yg sbnar
sapa2 yg tgk dia mesti sangka pompuan ni gler bek n akan terpedaya ngn muka suci dia tu..

nak tau apa yg dia wat ngn sibling aku????
xda angin xda ribut maksud aku diorang xda pun gado ke or sibling aku wat dia sakit ati ke
tiba2 dia bley kutuk sibling aku n try pulaukan dia
dia panggil sibling aku karo r sapa yg trsentuh sibling aku akan kena badi la
macam2 lagi la...

ok dengar sini minah x sedar diri
ko panggil org karo ko tu mcm la gadis suci sgt
jgn ko ingt aku xtau yg pangai ko lagi teruk dari karo an
dah ada balak pun ada ati gak nak try balak ko nyer kwn bek
siap mnyamar jadi dak f4 n minx cpl ngn balak konyer kwn bek
iee ko ni xtau malu ke????
memang ko ni xsdar diuntung la...
dah dpt balak yg gler2 baek tapi xtau nk hargai n ada ati lagi nak try balak konyer kwn bek
aku xtau la balak ko tu tau x pangai ko ni
kalo dia tau aku sure ko akan kena dump....

moreover,sibling aku dah banyak tolong ko
ko x reti nk trima kasih
ni yg ko balas kat sibling aku
aku harap ko akan dapat balasan yg setimpal ngn apa yg ko wat tu
n ngn mulut n pangai ko yg mcm cibai tu
aku xtau la smpai bla org sekeliling ko akan stay ngn ko
1 ari nnt ko akan rasa gak apa yg ko wat kat orang
coz idop ni mcm roda
remember that always..

ok aku bukan la suka masuk campur hal siblings aku
aku just concern ngn masalah ni coz aku penah kena apa yg sibling aku ni kena
aku xda la gi jumpa minah ni n serang dia x tentu pasal
bagi aku masalah sibling aku biar dia yg selesaikan
aku sure dia bleh handle masalah ni
aku just nak luahkan je pe yg aku rasa trhadap minah ni
coz ni an tempat aku nk express feelings.. :-)

0 comments:

Post a Comment