Saturday, March 26, 2011

BARU DAPAT UPDATE BLOG

hmm ari ni baru aku berkesempatan update
nak kata lama aku x update xda la lama sgt
baru seminggu je kot aku x update
tapi dlm seminggu tu an macam2 happen an
dalam seminggu ni pun usia aku dah cecah 19
hmm dah tua dah lagi 2 tahun dah bleh mengundi
hehehehe

24/3 birthday aku yg ke 19
thanx to all my friends yg wish n bagi adiah
adiah n wish korang akan aku sentiasa ingat
insyaallah
walaupun aku dah 19 tapi fizikal aku x mcm 19
awet muda la katakan
bak kata kwn yg suka drop aku la
huhuhu

hmm kesian kat kwn aku
disbbkn rumors kat sekolah saham dia dah jatuh dah
xpsl2 dia dilabel dah cpl
xpa2 aku akan wat sumthing supaya rumors tu ilang
aku x kisah psl rumors tu coz aku x sepopular ko kat sekolah
dun worry eh..

hmm yg aku geram skang ni bila la ternet kat umah aku nak elok
kematu aku xda ternet
laptop depan mata tapi xleh on9
giler sakit jiwa
huhuhuhu

pada hari lahir aku yg ke 19 an aku dpt free call
org yg temankn aku ckp samapi kul 3 a.m kwn aku
aku kol si A gak mlm tu
ye la nk gnakan la free call tu sebaik mungkin
w/pun aku sakit ati tapi aku layan gak gegedik dia mlm tu
layan x melebihi batas yg aku tetapkn ok
aku call pun ari tu je pastu xda aku call lagi de
malas n nanti lagi sakit ati nnt

ari ni ati aku sakit sgt2
reasonnyer berkenaan ngn si B
hmm aku dah dpt tau dah jwpn dia
so its time for me to do sumthing
to stay away from him...
wish me luck k...
thanx a lot...



p/s:sorry kalo entry aku kali ni x brapa menarik utk dibaca
     n penggunaan ayat aku pun mcm tunggang langgang je
      harap dimaafkan la ye...hehehe

0 comments:

Post a Comment