Friday, March 11, 2011

AKU ANGGAP DAH SELESAI

aku anggap hal aku ngn ko dah selesai...
aku dah bgtau sume yg perlu ko tau n reasons why aku pinggirkan ko
hal ko ngn dak2 len ko selesaikan sendiri
tu masalah ko ngn dorang
aku xnk terlibat or ceritakan probs diorang bg pihak dorang
nnt kang lg teruk plak keadaan

dari perbincangan aku ngn ko tadi aku harap ko paham la
knp ak xnk layan ko
aku bleh tolong ko dlm study je
dlm hal len sorry aku xnk msuk cmpur or amik tau pun
aku dah terangkan everything kat ko
n aku dah bgtau pun psl vow aku yg xkn ajak ko kuar gi mana2 pun
coz aku dah serik ngn perangai ko
n aku xkn n xnk duduk beside ko
reasonnyer pun aku dah bagitau an

w/pun aku anggap benda ni dah selesai
but ati aku masih lagi bernanah ngn kata2 ko
yg betul2 menghina kitorang
samakan kitorang ngn babi segala
pe ko ingt ko suci sgt ke????
aku dah tolong ko n try layan ko mcm biasa ko ckp gak aku babi an
memang x sedar diuntung la ko ni

aku reply sume text ko n jwb sume soalan2 ko
aku even reply text ko w/pun time tu kul 5 a.m
mcm ni ko bls ak  dgn hina aku mcm ni
sejahat-jahat aku n w./pun gler2 aku x suka kat ko
x pernah ak ckp ko babi or hina2 ko bagai
ko memang dah melampau
ko bleh kata time tu ko stress so ko wat la statement babi mcm tu
senangnyer ko ckp...
habis tu after ko delete ko nyer post babi tu ko wat post baru
post baru ko tu ko x pikir ke hina kitorang gak

skang ni ko nk canang 1 malaysia yg konon ko teraniaya la
mcm kitorang ni jahat sgt n ko tu gadis suci la
dah la berenti2 la berlakon tu
sampai bla ko nk stay ngn attitude mcm tu
memang susah la ko nk wat kwn kalo mcm tu prangai ko

tadi pun ikut ati aku memang xnk invite ko msuk group discussion ak
sbb dah terpaksa aku panggil gak coz dak2 ni sume xnk dgn rela ati nyer pnggil ko
aku memang nk ngamuk tadi
psl ko ak almost nk gado ngn kwn aku
aku dah pnggl ko skali join kitorng ko xnk
so ko nk ak pnggl ko 2x la nk aku gi kat ko jmput ko bagai la
jgn nk mimpi la aku wat mcm tu

aku bgtau ko sume msalah ak ngn ko pun coz ko dah bukak citer psl post babi ko tu
nk minx maap bagai ngn kitorang la
sblum ko post ko x pk ke???
pk ko stress ko leh wat suka ati ko la
pastu sng2 ko nk minx maap
len kali pk dlu sblum wat pape

pasni aku harap ko paham la knp ko dpnggirkn oleh aku
jgn pasni nk melalak nk ngadu kat 1 malaya yg ko dpinggirkn
pikir la reason2 yg aku nyatakan tadi eh

akhir kata dari aku
semoga ko berubah la 1 ari nnt....

0 comments:

Post a Comment