Tuesday, March 8, 2011

10 THINGS THAT I LIKE

10 perkara yg aku suka :

1. Aku suka akan kekemasan
aku x suka tgk tempat or benda yg sepah2...aku nek pening tgk..
bilik aku pun ak x suka sepah2,kalo ak dah guna ssuatu ak letak balik kat tempat dia..
senang nak cari benda tu balik bila nak guna..mcm tu jgk ngn notes2 ak...giler sakit kepala kalo sepah2..mcm mna nk bca balik kan...btul x???

2. Aku suka tgk citer korea ni 'princess prosecutor'

 citer ni tgh men skang kat animax 715 setiap ari rabu kul 8 tapi aku dah habis dah tgk citer ni...
tgk kat internet la hehehe...aku suka tgk citer ni coz hero dia hensem n jln citer dia pun best..
citer dia psl seorang pendakwa raya met peguam...aku rs citer ni best coz dia ada kaitan ngn undang2 n aku ni kira minat gak la psl undang2..lagipun aku suka tgk diorang bercinta...romantik habis la...
aku tgk citer ni sampai nanges2 tau....hehehe
memang the best drama ever la...hehehe


3. Aku suka shopping
sume girl suka shopping an....same goes with me...aku suka shopping baju,handbag n shoes....
but lately ni aku dah lama dah x shopping....kekurangan wang la...so kna berjimat...huhuhu
tapi aku geram coz xdpt nk beli satu shoes tu...cantik giler n harga pun cantik....so aku just mimpi je  la dpt shoes tu...huhuhuhu

4. Aku suka drive
hmmm ni memang best kalo dilakukan...aku rasa bila drive aku dpt release tension....apa yg bestnyer drive bukan sahaja bleh bwk laju...tapi menguji keberanian n kebijaksanaan semasa memandu...
tu la aku rasa bila drive...best sgt2 la....hehehe

5. Aku suka lepak ngn buddies aku
w/pun x slalu tapi best bila dpt hangout....bila hangout sama2 dpt gelak2 sama2 n kutuk2 each other...
tu la cara kitorang show kitorang love each other...hehehe...cara tunjukkn kasih sayang...
lagi satu kadang2 bila aku hangout aku bleh drive...hehehe  tu la yg best...hahaha

6. Aku suka teddies n butterflies
 comel teddy ni n keliling dia ada butterfly just the way i like
dua benda ni adalah corak n benda yg aku suka...butterflies coz ak rasa butterflies cantik sgt....cara dia terbang lembut je n nmpk graceful betul...teddies aku suka coz benda tu cute sgt...lgpun ak bnyk collection teddies from my 15th birthday....ramai kwn2 aku bagi present teddies....thanx n i really apreciate it....

7. Aku suka tido petang
hehehe ni memang aku kna wat bila petang2...kalo x wat kepala aku akn sakit sgt....lgpun bila petang je mata aku mesti akan layu...hehehe...so need for me to sleep...

8. Aku suka dengar lagu B.I n lagu yg bleh wat ak move
lagu b.i memang lagu yg selalu ak dgr....suka dgr coz nk improve b.i kot(kononnye)...tapi lagu b.i bnyk lagu yg bleh wat aku move...

9. Aku suka dark chocolate
giler sedap coklat ni...
makan dark coklat bleh bantu kuruskn berat bdn tau but that's not the reason i like it...aku suka dark choc coz rs dia pahit2 manis memang best...x manis sgt...mkn bnyk kali pun x muak...aku paling suka dark choc bouinville from cadbury...hmmm sdapnyer...dah lama plak x mkn....

10. Aku suka twilight saga movies
giler addicted ngn citer tu masa zmn kegemilangan citer tu...hehehe...aku sanggup cari novel terakhir dia w/pun time tu memang susah giler nk dpt novel dia....tapi dpt gak n skang ni dah berlambak novel dia kat pasaran n i can't wait to watch the last epi for this movie....         

so tu la 10 benda yg aku suka....actually bnyk lagi yg aku suka...tapi xkn la nk tulis sume an...nnt bosan plak korang baca....so takat ni je la aku citer...hehehe
THE END....  

0 comments:

Post a Comment