Wednesday, February 16, 2011

OUTING = DRIVING

hari ni aku kuar jalan2 dgn kawan2 ak...
tgk wayang n makan2....
syok la citer kat wayang tu tadi...
horror comedy....

cuma bila aku kuar aku mls nk kena bebel time ak tgh drive....
bila kena bebel mesti sumthing wrong happen...
lagi kena bebel lagi ak gabra....
so utk tak nak jadi pape jgn bebel kat aku bla aku drive...

aku drive bukannye teruk sgt pun...
compare akak n abg aku drive lg dasyat...
aku xtau la knp kwn aku tu xnk aku drive...
best pe aku drive mcm roller coaster....
hehehe

pape pun aku tetap utamakn keselamatan..
aku masih sayang nyawa aku....
n parents aku n keluarga aku...
cuma aku jadi orang len bila dah dapat stereng...
hehehe

bahaya ke saya???hehehe

0 comments:

Post a Comment