Thursday, February 17, 2011

HARI MURAM SAHAJA

pelik an tajuk entry aku kali ni...
yang aku nak citer skang ni bukan aku yg muram pada ari ni
tapi kwn2 aku
rasa x fun ari ni apabila sume menunjukkan mood yg x baek

tadi kat skewl stayback jap
stayback coz nk sumbang bakti ceriakan klas
hehehe
tapi x brapa nak seronoknyer
situasi kitorang bekerjasama amat la awkward
kwn2 aku melakukan kerja dgn terlalu serius
aku x selesa dgn situasi mcm tu

aku x selesa coz kitorang besenyer kalo wat aktiviti together mesti ada laughter
but tadi nak jokes among each other pun rasa awkward
ye la bila wat jokes xda sapa nk gelak mesti pelik gler an
memang amat tidak menyeronokkan la aktiviti hias menghias tadi


at first aku ingt kwn2 aku tadi badmood coz terasa ke dgn one of us
but bla tanya sumenyer jawab xda pape
x trasa dgn sesapa n ok je
tapi kiter bleh detect kalo org tu ada masalah
aku ni jenis org yg tanya sekali je
kalo dia kata xda pape masalah
aku anggap dia memang btul2 xda masalah

aku wat mcm tu bukan aku xnk amik tau pe masalah dorang
bagi aku kalo orang dah xnak citer wat pe nak paksa
paksa that person citer akan watkan keadaan dia lagi teruk
coz masalahkan benda yg paling sgt2 kiter xnk ingt
so aku just ask them once, if she or he say 'ok'
aku anggap dorang memang 'ok'

aku paham mungkin diorang ada problem
so sebab tu diorangnyer mood x brapa nak bek
tapi kalo bleh korang tolong la cover eh
jgn tunjuk sgt ada problem

pape pun aku harap masalah kwn2 aku dah selesai
n mood diorang pun kembali pulih seperti sediakala
x best la muram je
life no colourful if like that.....

0 comments:

Post a Comment