Friday, February 25, 2011

HARI MALANG AKU

ari rabu ari yg memang ak sakit ati btul
sbb apa??
pagi2 je about 5 a.m ada org kaco ak
aku teramat la geram apabila org kaco ak tdo
yang aku sakit ati punya la bnyk masa smlm
xnak plak dia text ak nk tnya psl exam msuk apa n exam start kul brapa
time kul 5 a.m gak dia nk text...
sengal btul...

time exam lucky ak bley jwb dua2 paper
ak agak lega la jwb kertas tu
mcm ok je soalan dia
tp resultnyer xtau la mcm mna an??
hope ok la n sampai pe yg ak target

lagi 1 knp aku kata ari rabu ari malang
coz balik dari skewl aku terjumpa dgn org yg memang ak xnk sgt2 jumpa
dia tegur ak,ak just senyum la
sampai je umah ak dpt msj dari dia
nak jumpa aku
heyy stupid dah lama ak x cntct ko n xbls2 msj ko msti la ak xnk jumpa ko
pastu nak 3G ngn aku
ni lg 1 stupid dia
aku balik dari skewl ltih2 n panas2 time tu paham2 je la dress ak mcm mna
ni nk 3G ngn ak, ak x answer pun
aku trus off hp
sampai la mlm.
on hp dpt msj dia kata 'syg knp xnk jwb call'
dah sah2 la ak xnk ckp ngn ko
xpaham2 ke dah brapa kali ak tolak ko

skang ni ak nk fokus ngn study ak
dah bnyk kali kna lecture ngn cikgu
parents ak amat berharap kat ak
n aku pun nk bagi sumthing balik kat parents ak
coz diorang dah belikan aku laptop an
so ak kna la make them happy dgn bagi the best result
aku harap usaha ak akn berterusan

hope org sekeliling ak akan bagi ak support
ari2 kna move forward...
huhuhu

0 comments:

Post a Comment