Tuesday, February 15, 2011

F.R.I.E.N.D.S

semua orang kata friends are forever...
tapi aku selalu tertanya kenapa dlm life aku xda friends forever...
kawan2 aku always berganti-ganti...
bila jumpa hari-hari memang la rapat...
but once u did not see each other for a long time..
kerapatan tu dah xda...
hilang

tapi mungkin salah aku gak...
ye la x reti nak berhubung dengan kawan lama
korang bleh kata aku sombong,kera sumbang or whatever
tapi aku memang dah x percaya yang wujud ke kwn baek....
kalo kwn lama memang la ada...
tapi lama x semestinya baik n close ngn kita...


but for time being i've got amazing friends
hangout ngn dorang so much fun
thanx to u all guys i did not feel lonely
at least for this moment
love u guys so much




0 comments:

Post a Comment