Sunday, February 27, 2011

FEEL NEED SOMEONE BESIDE ME

aku rasa macam ni lepas tgk citer korea la ni,
after tgk citer tu aku rasa nak sgt ada org take care aku
concern pasal aku and sayangkan aku

aku mengaku yg kadang2 aku pura2 ok je kalo xda couple
 sebenarnyer kadang2 aku teringin nak ada some1 kat sbelah ak
and after watched the drama
i really feel that i want somebody
to hold my hands
to wipe my tears
to hear my problems
and
share my happiness
huhuhu

bila aku tgk drama korea tu
hero dia mengingatkan aku kat B
B yg dekat tapi jauh dari aku
lelaki yg xkan aku dpt dlm hidup
if i get him that's a miracle in mylife
huhuhuhu

bila aku ingat dia yg aku xkn dpt miliki dia
ati aku sakit sgt2
and
bila aku pikir yg aku nak sum1 beside aku pun
ati aku sakit sgt
sebab aku nak org yg jadi teman aku tu adalah org yg aku suka, sayang
and
cinta...kira aku nak soulmate aku la

semakin ari hati aku semakin sakit
can't be able to be far away from him make me sick
becoz too close with him make me always remember him
how i'm gonna to solve this problem????
aku betul2 dah buntu
any suggestions please?????

0 comments:

Post a Comment