Wednesday, February 23, 2011

BERUBAH HATI

nak citer psl ati aku ni yg kerap changing
rsa syg tu mcm chipsmore
kejap ada kejap xda
baca dulu baru nilai tau

hmmm dulu syg dia...
skang dah x lagi...
aku just glarkan dia si A je la eh..

aku dah knl dia lama sgt2
n pernah je cpl about 1 month
coz dia dump aku dulu
after clash still bestfriend
but rsa syg kat each other ada lg
dia pun ada kata syg aku lg
mcm tu gak aku kat dia
tapi x smbung coz xnk ada komitmen

tapi skang ni rasa syg aku kat dia dah xda
aku pun xtau dia syg aku lg ke x???
dah lama dah aku ngn dia x contact
dia busy kot
n aku ni mls nk kaco kalo org busy ni

aku ni ada satu masalah dlm life aku
rasa syg aku kat sum1 tu akan ilang kalo aku dah lost contact ngn sum1 tu
but kalo dia contact balik rasa tu pun dtg balik
aku pun x paham la dgn ati aku ni
skang ni aku pun keliru ngn diri aku ni
xtau mcm mna nak overcome msalah ni

benda yg aku nyatakan td tu kalo ak ngn sum1 xda pape ikatan
kalo sum1 tu dah jd milik ak/cpl ak
aku akn syg dia sentiasa n akan mngamuk kalo dh lama x cntct ak
aku kalo dah ad sum1 special akn setia auw
hehehehe

skang ati aku tersangkut plak dgn ssorg
aku glarkan si B je la eh
lately ni asyik thinking psl dia je
xska la rs mcm ni
huhuhu
mangganggu pmikiran aku n life aku je

skang ni utk nk lpakn si B
aku kna tnggu habis tahun ni
sbb apa kna tnggu habis tahun ni
sbb memang nk lpakn dia kna tnggu tahun dpn
tahun ni xbley
reasonnyer nth la
biar aku je la yg tau sndiri

aku hope si A xkn contact aku
kalo contact pun biar la bese2 je
aku xnk lbey2 dia lyn aku
nnt syg balik kat dia
pastu tinggalkn aku balik
x bestnyer
letih tau
huhuhu

aku suka bla dia x contact aku
n aku bley truskn life aku dgn aman(w/pun skang ni x brapa nk aman coz msalah B)
tp at least kurang 1 masalah aku
hehehehe

0 comments:

Post a Comment